Buradasınız :
Türkçe
English
Pazartesi, 20.02.2017
14.11.16 | 15:31 zaman: 98 Gün

SHMYO Müdürü Doç. Dr. Selçuk TAKIR’ın Giresun'un Vejetaryen Mutfağı ile İlgili Anadolu Ajansı’na Verdiği Bilgiler Ulusal Basında Yer Aldı

 

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Selçuk TAKIR, birçok bitkinin yetiştiği ve bir çoğu şifa deposu olan otların yer aldığı Giresun mutfağı ile ilgili Anadolu Ajansına verdiği röportaj, yerel ve ulusal basında geniş yer aldı.
 
Sayın Hocamızın Giresun kültürünün ayrılmaz bir parçası olan Giresun mutfağının şifa deposu  bitkilerini konu edindiği röpartajın tamamı okumak için aşağıdaki linki tıklayınız.

http://www.milliyet.com.tr/giresun-un-vejetaryen-mutfagi-sifa-kaynagi-giresun-yerelhaber-1634663/