2019-2020 Yılı Güz Dönemi Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları

04 Ağustos 2019 Pazar

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları aşağıdaki bağlantılarda sunulmuştur.

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

TERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLER BÖLÜMÜ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER
Yatay geçişi ilgili yönetim kurullarınca uygun bulunan öğrencilerden kesin kayıt için aşağıda belirtilen belgeler istenir:
1.Yatay Geçiş kayıt formu için TIKLAYINIZ.
2.Nüfus Cüzdan fotokopisi
3. Vesikalık fotoğraf ( 2 adet)
4. İkinci öğretim öğrencileri kayıt yaptıktan sonra verilecek olan öğrenci numarasıyla Ziraat Bankası ATM’lerinden öğrenim ücretlerini ödeyecektir.
5. İkinci öğretimde kayıtlı olup, birinci öğretim programına başvurabilmek için öğrenim gördüğü programda %10’luk dilime girdiğine dair belge
6.YÖK'ün E.50957 sayılı yazısına istinaden Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge

NOT: İlk ve Acil Yardım (I. ve II. Öğretim) Programına kayıt olacak öğrencilerin dikkatine!!! (Diğer Üniversiteye verdikleri sağlık raporu var ise o belgeyi getirebilirler.)
Bk. 233 Bu programa alınacak öğrencilerin, devlet hastanelerinden veya üniversite hastanelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen rapor almaları (Öğrencinin boy ve kilosunun sağlık kurulu raporunda belirtilmesi gerekmektedir.), program gereği 2. sınıfta araç kullanmalarının zorunlu olması nedeniyle 30 Eylül 2018 tarihi itibarıyla17 yaşını tamamlamış olmaları; erkek öğrencilerde 1.65 m’den, kız öğrencilerde 1.60 m’den kısa olmamak, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo ağırlığında olmak; kurtarma ve taşıma işlerinde iki kişilik bir ekipte çalışırken sedyedeki bir hastayı ekip arkadaşı ile birlikte taşıyabilecek beden ve fizik yeterliliğine sahip olmaları gerekmektedir.

1. Kesin Kayıt Tarihleri (Asil Liste)           : 6 – 7 Ağustos 2019
2. Kesin Kayıt Tarihleri (Yedek Liste*)     : 8 – 9 Ağustos 2019