29.12.2019 TARİHLİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIM İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

20 Ocak 2020 Pazartesi

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU
29 Aralık 2019 tarihli Üniversitemiz öğretim elemanı alım ilanı ön değerlendirmesi “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 10 uncu maddesi hükmünce gerçekleştirilmiştir.

Giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların giriş sınavları 24 Ocak 2020 Cuma günü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda (Güre Yerleşkesi) ve saat 14:00'de gerçekleştirilecektir. Adaylara sınav yeri ve saati ile ilgili olarak yazılı bir tebligat yapılmayacaktır.

Ön değerlendirme sonucu adaylara yazılı olarak bildirilmeyecek olup, bu sonucun yayın tarihi tebligat tarihi olarak kabul edilecektir.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

İlan Edilen Birim / Kadro: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Diyaliz Programı

İlan Şartı: Hemşirelik bölümü lisans mezunu olup, alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

İlan Edilen Birim / Kadro: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programı

İlan Şartı: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans mezunu olup, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon anabilim dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak ve lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olmak.

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

İlan Edilen Birim / Kadro: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Yaşlı Bakımı Pr.

İlan Şartı: Sosyoloji bölümü lisans mezunu olup, sosyoloji anabilim dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak ve yaşlılıkla ilgili(gerontoloji) akademik çalışmaları olmak