2021-2022 Güz Yarıyılı Yurtdışı Yatay Geçiş Sonuçları

20 Ağustos 2021 Cuma

2021-2022 Güz Yarıyılı Önlisans Yurtdışı Yatay Geçiş Sonuçları

2021-2022 Güz Dönemi Yurtdışı Yatay Geçiş Sonuçları'na aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Yatay Geçiş Sonuçları

Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Yatay Geçiş Sonuçları

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER
Yatay geçişi ilgili yönetim kurullarınca uygun bulunan öğrencilerden kesin kayıt için aşağıda belirtilen belgeler istenir:

1. Yatay geçiş kayıt formu TIKLAYINIZ
2. Kimlik kartı fotokopisi
3. Ders İçerikleri
4. Vesikalık fotoğraf ( 2 adet)
5. İkinci öğretim öğrencileri kayıt yaptıktan sonra verilecek olan öğrenci numarasıyla Ziraat Bankası ATM’lerinden öğrenim ücretlerini ödeyecektir.
6. YÖK'ün E.50957 sayılı yazısına istinaden Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge
7. Başvuruda istenilen belgelerin aslı (ıslak imzalı, e imzalı, e- devlet çıktısı,üniversite resmi sitesinden alınan belgeler seçeneklerinden herhangi biri olabilir)

KESİN KAYIT TARİHLERİ VE YERİ
1. Kesin Kayıt Tarihleri (Asil Liste)           : 23 – 24  Ağustos 2021
2. Kesin Kayıt Tarihleri (Yedek Liste*)      : 26 – 27  Ağustos 2021
 (* Yedek liste ilan edilen programlarda, asıl listeden kayıt yaptırmayanların yerine listedeki sıralamaya göre kayıt yapılır.)

KESİN KAYIT VE YEDEK KAYITLAR SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEOKULU'NDA YAPILACAKTIR.