İLK VE ACİL YARDIM PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ MESLEKİ BİLGİ YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

17 Nisan 2018 Salı

Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri arasında düzenlenen “Mesleki Bilgi Yarışması” 17 Nisan 2018 Salı günü saat 10.00’da, Güre Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy salonunda gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin alanlarına yönelik teorik ve pratik bilgi birikimlerini sınamak ve kendilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen ve dört grubun yer aldığı yarışmada;  Kübra Uygun, Sıla Nur Karahan ve Özer Ürem’in yer aldığı ekip birinci oldu.

Yarışmayı kazanan ekibe birincilik plaketini Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Fatma Genç verirken, diğer öğrencilere de günün anısına hazırlanan teşekkür belgeleri verildi.