1. Sınıf ve 2. Sınıf Dönem içi Uygulama Dersleri Hakkında Duyuru

13 Eylül 2024 Cuma

Yüksekokulumuz Bölümlerinde uygulanan uygulama dersleri kapsamındaki dönem içi (tek günlük) stajları Yüksekokul Yönetim Kurulumuzun aldığı karar ile 30 Eylül 2024 tarihi itibariyle başlayacaktır. Bu nedenle ilgili tarihe kadar olan uygulama dersleri Yüksekokulumuzda yapılacak olup, dersin öğretim elemanıyla iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Anestezi, İlk ve Acil Yardım, Diyaliz ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı 1. Sınıf öğrencilerine yönelik uygulama dersleri kapsamındaki dönem içi (tek günlük) stajları öncesi aşağıdaki tabloda tarihleri belirtilen teorik ve uygulamalı eğitimler verilecektir. Eğitimler sırasında dersin sorumlu öğretim elemanı tarafından yoklama alınacaktır. Yukarıda belirtilen programdaki 1. Sınıf öğrencilerimizin belirtilen eğitimlere katılması gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.