3+1 Mesleki Eğitim Modeli 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı İşletmede Mesleki Eğitim/Staj İşlemleri Hakkında

25 Nisan 2024 Perşembe

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 3+1 Mesleki Eğitim Modeli kapsamında İşletmede Mesleki Eğitim/Staj İşlemleri Süreci aşağıda yer alan bilgiler ile yürütülecektir. İlgili hususlara dikkat etmenizi rica ederiz.

-Yüksekokulumuz 3+1 Mesleki Eğitim Modeli kapsamında 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz ve Bahar Döneminde yapılacak İşletmede Mesleki Eğitim/Staj için işleyiş süreci MYO Koordinatörlüğünün belirlediği aşağıdaki takvime göre uygulanacaktır. İlgili tarihlere dikkat edilerek özellikle öğrencilerimizin staj yerlerini belirlemesini rica ederiz.

-3+1 Mesleki Eğitim Modeli kapsamında yapılacak İşletmede Mesleki Eğitim/Staj Formlarından İşletmede Mesleki Eğitim/Staj Kabul Formu ve Staj Sözleşmesi yenilenmiştir. Tüm Formlara Websitemiz Staj - 3+1 Mesleki Eğitim Modeli Başlığı altında yer alan "3+1 Mesleki Eğitim Modeli İşletmede Mesleki Eğitim/Staj Formları" bölümünden ulaşılabilmektedir.

-Bölümlerimize ait programlarda 3+1 Mesleki Eğitim Modeline göre İşletmede Mesleki Eğitim/Staj İşlemlerini yürütmek için belirlenen öğretim elemanlarımız aşağıda belirtilmiştir. İlgili formların sorumlu öğretim elemanlarına teslim edilmesi gerekmektedir.

-Yüksekokulumuz, 3+1 Mesleki Eğitim modeli kapsamındaki faaliyetlerini 17.06.2021 tarih ve 31514 sayılı Yükseköğretimde Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönetmeliği’ne ve Giresun Üniversitesi 3+1 Mesleki Eğitim Modeli Uygulama Yönergesi’ ne göre yürütmektedir. Ayrıca Üniversitemiz 3+1 Mesleki Eğitim Modeli Uygulama Yönergesi de 2 Nisan 2024 tarih ve 253-1 sayılı Üniversite Senato Kararıyla güncellenmiştir. Öğrencilerimiz ve ilgili öğretim elemanlarımız iş ve işlemlerini ilgili mevzuatlara göre yapması gerekmektedir.

-Üniversitemiz MYO Koordinatörlüğü 3+1 Mesleki Eğitim Modeli ile ilgili "Sıkça Sorulan Sorular" hazırlamıştır. Aşağıdaki linkten ulaşılabilmektedir. 

-Öğrencilerimize duyurulur.

İlgili Linkler: