Azami Süresini Dolduran Öğrenciler için Ek Sınav Başvurusu

22 Temmuz 2024 Pazartesi

Yüksekokulumuzda azami süresini dolduran öğrenciler için ek sınav başvuruları başlamıştır. Başvuru için aşağıdaki bağlantıda yer alan Ek Sınav Başvuru Formu kullanılmalıdır. Öğrenciler başvurularını şahsen yüksekokulumuz öğrenci işlerine dilekçe ile veya ilgili formun imzalı halini e-posta (saglikhizmetlerimyo@giresun.edu.tr) göndererek gerçekleştirebilir. Başvurular akademik takvimde belirtilen tarihlerde (22-23 Temmuz 2024) gerçekleştirilecektir. “Giresun Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” ve “Azami Süre Sonunda Mezun Olamayan Öğrencilere Uygulanacak Ek Sınav İlkelerine” göre yapılacak değerlendirme sonucu sınavlara girmeye uygun bulunan öğrencilerin ek sınavları yine akademik takvimde belirtilen tarihlerde yapılacaktır. Öğrencilerimize duyurulur.

Ek Sınav Başvuru Formu
Akademik Takvim