2020-2021 BAHAR YARIYILI UZEM DERS PROGRAMLARI

06 Mart 2021 Cumartesi

UZEM BAHAR DÖNEMİ HAKKINDA
Sevgili Öğrencilerimiz,
  • Bildiğiniz üzere bahar döneminde sanal derslerimiz Google Meet ya da BigBlueButton (BBB) platformları üzerinden yürütülecektir. Her iki platformdan derslere katılmak için ekstra bir uygulama/program kurmanıza gerek yoktur. Yapacağınız tek şey; ders sayfalarınızdaki ilgili linklere tıklamak olacaktır.
  • BBB ile ilgili sizler için hazırlamış olduğumuz Kullanım Kılavuzuna https://uzem.giresun.edu.tr/tr/page/mobil-erisim/4478 adresimizden erişebilirsiniz. Lütfen bu kılavuzu en az bir kez inceleyin.
  • BBB ile ilgili hazırlamakta olduğumuz eğitim videomuz da çok yakında web sayfamızda paylaşılacaktır.
  • Sıkça Sorulan Sorular sayfamız güncellenmiştir. Lütfen en az bir kere bu sayfamızı ziyaret ediniz.
  • Bahar Dönemi dersleri eders.giresun.edu.tr adresimize tanımlanmaya devam etmektedir. Danışman onayları devam ettiği ve sonrasında Ekle-Sil haftası olduğu için tanımlanma işlemlerimiz her gün devam edecektir. Tüm dersleriniz eksiksiz bir şekilde tanımlanmış olacaktır.
  • Öğrencilerimiz, dersleriniz eders.giresun.edu.tr adresimizde yürütülecektir.

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ UZEM DERS PROGRAMI

TERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ UZEM DERS PROGRAMI

ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ UZEM DERS PROGRAMI
(26.04.2021 tarihinde Güncellenmiştir.)

UZEM ÖĞRENCİ KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.