Mezuniyet Tek Ders Başvuru İlanı

26 Haziran 2024 Çarşamba

MEZUNİYET TEK DERS SINAVLARI HAKKINDA DUYURU

Mezuniyet Tek Ders sınavına başvurmak isteyen öğrenciler başvurularını e-posta veya şahsen yüksekokulumuza dilekçe ile başvurarak gerçekleştirebilirsiniz. Başvuruların 16 Temmuz 2024 Salı günü mesai bitimine kadar Yüksekokulumuz Müdürlüğüne şahsen veya ekteki formun doldurularak imzalı halini yüksekokulumuza e-posta gönderilerek (saglikhizmetlerimyo@giresun.edu.tr) yapılması gerekmektedir. Mezuniyet tek ders sınavları 18 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 13:00'de ilgili dersin öğretim elemanı tarafından yapılacaktır. Tüm Sınavlar SHYMO Binasında (Güre Yeleşkesi) yapılacaktır. Öğrencilerimize duyurulur.

NOT: E-posta veya şahsen dilekçe vererek başvuru yapmayan öğrenciler Tek Ders sınavına giremeyecektir. Ayrıca Mezuniyet Tek ders sınavlarına girebilme şartları Giresun Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nde belirtilmiştir.

Formu doldururken danışman bilgisi istenmektedir. Danışmanlarınıza aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Akademik Danışmanlar