5 Haziran Dünya Çevre Günü Etkinlikleri - Atık Çarkı Yarışması

12 Haziran 2024 Çarşamba

Giresun Üniversitesi Çevre Sorunları, Temiz Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde Giresun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü iş birliğiyle, 5 Haziran Dünya Çevre Günü Etkinlikleri kapsamında Giresun Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlenen Atık Çarkı Yarışması Sergi ve Ödül Takdim Töreni, Üniversitemiz Rektörlük Binası Fuaye Alanı’nda 10 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirildi.
Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimizden Fatma YILMAZ ve Ayşe YILMAZ etkinliğe “Solmayan Çiçekler” adlı projeleri ile katılarak yapılan değerlendirmeler sonucunda ikinciliği elde etmişlerdir. Atıkların tekrar değerlendirilerek kullanıma kazandırılması için öğrencilerimiz projelerini oluştururken plastik pet şişe, plastik kahve kutusu, karton yumurta kolisi, plastik şampuan kutusu ve kullanılmış çöp şişlerden faydalanmışlardır. Öğrencilerimizin ödül töreninde yüksekokulumuzu temsilen Çocuk Gelişimi Programı Öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Dr. Banu TEPE ve Öğr. Gör. Ender USTA’ da hazır bulunmuştur. Etkinlikte aldıkları başarılı sonuçla yüksekokulumuzu başarılı bir şekilde temsil eden öğrencilerimize teşekkür ederiz.